« Takaisin
FENIX HM65R SUPERRAPTOR OTSALAMPPU
-10 %

FENIX HM65R SUPERRAPTOR OTSALAMPPU

910286

HUIPPU TEHOKAS UUTUUS!!!

Fenix HM65R SUPERRAPTOR - Siirry uudelle tasolle!

Aiempi Fenix HL60R RAPTOR oli testimenestys ja lähes täydellinen otsalamppu - emme tyytyneet tähän, kyseenalaistimme entisen, suunnittelimme kaiken uudelleen. Syntyi kaikkien aikojen tehokkain ja suorituskykyisin otsalamppu HM65R SUPERRAPTOR. Mahtava 1400 lumenin jatkuva valoteho, luokkansa paras valaisukyky, ultrakevyt magnesium runko, supernopea USB C -lataus ovat ominaisuuksia jotka tekevät tästä otsalampusta SUPERRAPTORin!
Kaikille etäisyyksille valaiseva optinen valaisukuvio

HM65R SUPERRAPTORissa on korkeatasoinen optisen luokan valokuvio. Erikoisteksturoidut heijasinkartiot muodostavat tehokkaan tasaisesti valaisevan valokuvion joka valaisee läheltä kauas aina 140 metriin asti. Kaksi itsenäisesti toimivaa lähi- ja kohdevalopolttimoa mahdollistavat optimaalisen valaisukuvion ja parhaan käyttöaikayhdistelmän. Valoa ei tuhlata turhaan pelkästään lähialuevalaisuun, vaan valoa saadaan juuri oikea määrä lähelle jolloin riittävä määrä valoa voidaan ohjata kohdevalokeilalla kauemmaksi. Tämä mahdollistaa turvallisen etenemisen myös nopeatahtisissa lajeissa kuten pyöräily, polkujuoksu jne.

Magnesinum runko - huippukevyt!
HM65R SUPERAPTOR on valmistettu ensimmäistä kertaa maailman keveimmästä metallista magnesiumista. HM65R otsalamppu on yli 30 % kevyempi kuin vastaavat alumiinista valmistetut lamput. Keveys on eräs merkittävä käytettävyyteen vaikuttava otsalampun valintakriteeri.

Nopeasti käyttökuntoon - huippunopea USB tyypin C -lataus
Eräs otsalampun tärkeä valintakriteeri on se, kuinka nopeasti se saadaan käyttökuntoon. HM65R SUPERRAPTOR latautuu jopa kolme kertaa nopeammin kuin tavanomaiset otsalamput. Nopea USB tyypin C-lataus lataa lampun huippunopealla 1500 mA latausvirralla. Latauksen merkkivalot seuraavat lampun latautumista ja jäljelläolevaa varaustilaa.

Käyttöhyötyyn perustuva design
HM65R lamppu ei näytä ainoastaan hyvältä PRO-luokan otsalampulta vaan se on myös toiminnallinen. Otsalampun painopiste sijaitsee lähellä käyttäjänsä päätä jolloin valaisin lähes häviää käyttäjäänsä. Lisäksi valaisinkartiot ovat suunnattu siten, että tyypillisessä käytössä valaisukulmaa ei ole tarvetta säätää vaan valaisukuvio on aina optimaalisessa kulmassa etenemiseen. Lampun molemmat valokeilat sijaitsevat lampun keskellä jolloin valaisukuvio on aina käyttäjän näkökentän keskellä.

Jatkuva valaisu ilman valotehon hiipumista
HM65R SUPERRAPTORissa on uusi eXtreme-tasavirtateknologia jonka ansiosta valaisimen valoteho pysyy tasaisena kaikilla tehotiloilla ilman tehon hiipumista. Tässä otsalampussa on tehokas jäähdytysjärjestelmä joka nostaa lampun suoritustasoa, vähentää virrankulutusta ja tekee siitä erittäin turvallisen käyttää myös maksimitehoilla.

Monipuoliset edulliset virtalähteet - ei kalliita erikoisakkuja!
HM65R SUPERRAPTOR toimii yhdellä tavanomaisella 18650 Li-ion akkuparistolla tai erittäin hyvin kylmää kestävillä CR123A paristoilla. HM65R toimitetaan tehokkaalla suurikapasiteettisella 3500 mAh 18650 Fenix ARB-L18 akkuparistolla. Fenix ARB-L18 akku on markkinoiden turvallisin Li-ion ladattava-akku jonka viisinkertaisen suojauspiirien lisäksi akkua suojataan terässylinterisuojalla ulkopuolisilta kolhuilta ja iskuilta.